Rezervati acum

Balonul copiilor

       Balonul Copiilor este un loc de joaca situat in Parcul Herastrau, in incinta Complexului Herastrau, cu o capacitate totala de 1250 mp si o inaltime maxima de 11,5m.
       Este special amenajat pentru sezonul rece, aerul care intra in balon este incalzit si recirculat astfel incit este tot timpul proaspat, iar temperatura este de peste 21 grd.C.
       Aici au loc spectacole, petreceri pentru copii, fiind o ambianta foarte placuta si un loc ideal unde o familie isi poate petrece timpul liber.
       Jocurile gonflabile uriase (unele chiar si de 7m inaltime), jocurile electronice (flipper, hockey pe masa, fotbal pe masa, box, biliard, tenis de masa), un bar pentru adulti si peste 300 locuri la mese, fac din Balonul Copiilor un punct de atractie foarte mare pentru familiile cu copii din Bucuresti.
       Parintii si copiii pot servi aici din preparatele culinare ale restaurantului Herastrau din imediata vecinatate.

       Mai multe detalii pe: www.balonulcopiilor.ro

Noutati

  • 04 Feb 2017 |
    Pentru contractele incheiate in luna februarie 2017 la oricare dintre cele 3 variante de meniu cu open bar inclus beneficiati de 4 euro reducere.
  • 20 Sep 2016 |
    Dragi prieteni, va invitam cu drag sa fiti alaturi de echipa Complexului Herastrau, la standul nostru din cadrul Targului de nunti "Ghidul Miresei 23-25 Septermbrie 2016" la Romexpo, unde puteti afla ultimele noutati pentru o nunta de vis in 2017.