„Party on the lake” care este îndemnul și noul concept de cina pe barcă în largul lacului Herăstrău ce transformă socializarea în oraș într-un eveniment în sine.

 

Îmbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herăstrău și timp de 3 ore invitații au la dispoziție Summer Open Bar, live – cooking show cu specialități mediteranean – internationale și desigur cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău de care să se bucure. Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 30 de persoane.

 

Cu o traditie de peste 50 de ani in serviciile de ospitalitate, Restaurantul Herastrau este situat chiar in inima parcului Herastrau, pe malul lacului cu acelasi nume.

Intr-un cadru natural absolut superb, in mijlocul parcului Herastrau, chiar pe malul lacului, va puteti delecta atat cu preparate internationale, cat si cele specific romanesti dar prezentate cu un touch aparte a acestui local. Pe langa bucataria specifica si serviciile ireprosabile aveti la dispozitie spatii de evenimente, cazare dar si posibilitatea de a-i lasa pe cei mici sa se bucure de natura in insula special amenajata pentru ei.

Vă plac experiențele noi? „Party on the lake” este îndemnul și noul concept de petrecere pe barcă în largul lacului Herăstrău ce transformă socializarea în oraș într-un eveniment în sine. Îmbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herăstrău și timp de 3 ore invitații au la dispoziție Summer Open Bar, live - cooking show și desigur cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău.

 

S.C. Complex Herastrau S.A.
 


Secretariat: 0040.21.232.21.82
Fax: 0040.21.203.99.23

Copyright © 2011-2017 Complex Herastrau. Toate drepturile rezervate. Creare site Desy.roGo to top

MENIU

butonsuna pus in index.php din tema