Live COOKING

Lansam un nou Concept de a Gati: Live Cooking
- Sambata, 1 iulie -
Vino Alaturi de noi!

Dacă până acum te delectai doar cu preparatul final de data aceasta te invităm să vii mai aproape, și mai aproape, până lângă grătarul ce sfârâie cu bunătăți astfel ca tu, dragă oaspete, să iei parte la show-ul gastronomic și momentul când materia primă de cea mai bună calitate se metamorfozează în specialități culinare ce-ți lasă gura apă.

Fără bazaconii și cu multă îndemânare, doar cu ingrediente de calitate superioară și cu mult drag, ai noștri bucătari și maeștri într-ale grătarului vor pregăti fructele de mare în cele mai delicioase feluri, plăcinte “poale-n brâu” ce ascund sub crusta crocantă diverse umpluturi aromate, preparate din carne însoțite cu garnituri deosebite și multe alte delicii pentru cele mai gurmande pofte.

Încingem grătarul și-l umplem cu bunătați începând de Sambata, 1 iulie, când vă așteptăm să ne bucurăm împreună de spectacolul culinar, preparate delicioase, muzică live și multă voie bună.

Ca să încapă prietenii și toți cei dragi la masă grăbește-te să faci rezervarea. Vă așteptăm la Restaurantul Herastrau, Sambata!

REZERVARI LA 0786.778.800; 021.232.21.28

S.C. Complex Herastrau S.A.
 


Secretariat: 0040.21.232.21.82
Fax: 0040.21.203.99.23

MENIU

butonsuna pus in index.php din tema