Politica de utilizare a siteului

POLITICA DE UTILIZARE SITE

Datele pe care ni le furnizezi prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidentiale de catre www.herastrau.ro si nu vor fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte.

Numele, Numarul de telefon, adresa de mail, adresa postala si alte date oferite finalizarea diverselor actiuni pe site-un www. herastrau.ro, vor ramane strict in interiorul firmei COMPLEX HERASTRAU SA.

Toate aceste detalii sunt utilizate in spatiul online pentru clarificare si pentru ca lucrurile sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www. herastrau.ro, va veti da consimțamantul in mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii COMPLEX HERASTRAU SA si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre COMPLEX HERASTRAU SA este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de noi, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra. COMPLEX HERASTRAU SA va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului persoanei vizate, COMPLEX HERASTRAU SA va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne.

Pe durata existenta a COMPLEX HERASTRAU SA garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostril pentru colaborarea cu dumneavoastra. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa dataprotection@herastrau.ro.

Daca sunt date despre dvs eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil! 

a. Date generale colectate de www. herastrau.ro 

www.herastrau.ro prelucra informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, date de identificare fiscala, date bancare, dupa caz. In cazul in care doriti ca datele dvs personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un mail la adresa: dataprotection@herastrau.ro.

b. Cine suntem? 

Website-ul www.herastrau.ro este administrat de COMPLEX HERASTRAU SA, cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Nordului, Nr. 7 - 9, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/4322/1995, avand CUI 7399430, denumita in continuare “Herastrau” sau “noi”. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre noi si activitatea noastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprotection@herastrau.ro.

c. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii. 

d. De ce colectam aceste date?

-       Pentru a putea comunica cu tine, pentru confirmari telefonice, rezervari de produse sau servicii, programari etc;

-       Pentru a trimite oferte promotionale, newslettere si a te informa cu privire la noile oferte;

-       Pentru a va trimite publicitatea care v-ar putea interesa, anunturi personalizate, oferte relevante pentru tine, concursuri disponibile pe website;

-       Pentru campaniile de marketing si pentru ca eforturile noastre de a ne face brandul cunoscut sa ajunga cat mai aproape de dvs;

-       Pentru a preveni si detecta fraudele si abuzurile;

-       Pentru a va imbunatati experienta pe website, functionalitatea acestuia si partea de administrare a sistemului; 

e. Gestionarea si securitatea datelor dvs

Toate datele oferite sunt securizate. In sistemul nostru electronic, datele dvs vor fi pastrate timp de 365 de zile. Dva aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dvs din evidentele noastre, oricand doriti printr-o solicitare la adresa de mail dataprotection@herastrau.ro.

Daca doriti si alte informatii cu referire la datele dvs personale si modul lor de folosinta in platformele noastre, va invitam sa ne scrieti un mail si veti primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea dvs.

f. Drepturile dvs legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale:

Dreptul la informare

Dreptul de acces la date

Dreptul la rectificare

Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)

Dreptul la restricționarea prelucrării

Dreptul la portabilitatea datelor catre alt operator

Dreptul la opoziție

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.

g. Utilizarea aplicatiei de mesagerie chat in website 

Datele pe care le introduceti inainte de a demara o conversatie cu noi cat si IP-ul dvs sunt preluate prin serviciul Tawk si sunt accesate de catre noi. Datele personale oferite de catre dumneavoastra in timpul conversatiei pe chat vor fi preluate de catre noi si vor intra sub incidenta regulamentului GDPR (2016/679/UE).

 

"People will forget what you said, they will forget what you did,
but they will never forget how you made them feel" Maya Angelou

 
 
Nordului street, no. 7 - 9, sector 1
București, România

Phone Restaurant

+40 786 77 88 00

Phone Hotel

+40 766 06 55 60 / +4 0 21 232 96 66 

Phone Events 

+4 0786 77 88 00 

Email Restaurant / Evenimente

restaurant@herastrau.ro

Email Hotel

hotel@herastrau.ro

© Copyright Complex HERASTRAU 2024. Creare site Desy.ro
call
Hotel
call
Restaurant