Noutăți

PREPARATE DELICIOASE PE VAPORAS PE LACUL HERASTRAU

„Party on the lake” care este îndemnul și noul concept de cina pe barcă în largul lacului Herăstrău ce transformă socializarea în oraș într-un eveniment în sine.

Îmbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herăstrău și timp de 3 ore invitații au la dispoziție Summer Open Bar, live – cooking show cu specialități mediteranean – internationale și desigur cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău de care să se bucure. Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 30 de persoane.

 

MENIU DEGUSTARE BY CHEF CESAR VELASQUEZ:

Vietnamese spring rolls

Satay

Placinte

Salata de quinoa cu seminte si mouse de avocado

Caracatiță cu risotto de linte

Gazpacho de pepene galben cu menta si jamon

Ton rioshy

 

Restaurant Herastrau

Într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, puteți savura atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, pe care le puteți asocia cu o selecție de băuturi fine. Restaurantul „Herastrau” constituie cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Pe langă bucătaria specifică și seviciile ireproșabile aveți la dispoziție locuri de parcare gratuite precum și posibilitatea de a distra copiii în vecinătatea restaurantului pe ” Insula Copiilor”. La Restaurantul Herastrau, puteti opta pentru deliciosul meniu la Lake Garden si Lake Lounge in mijlocul naturii, cu o priveliste superba spre lacul Herastrau. Sărbătorește în aer liber aniversarea, ziua de naștere, cununia, onimastica, petrecerea surpriză pe care o planifici pentru cineva drag și alt eveniment important în cel mai deosebit mod.

Pentru detalii și rezervări apelați 0786042404 sau email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursa: https://instilulmeu.ro/party-on-the-lake-complex-herastrau/

"Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut,
dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă" Maya Angelou

 
 
Șoseaua Nordului, Nr. 7 - 9, sector 1
București, România

Telefon Restaurant

+4 0786 77 88 00 / +4 021 232 21 28

Telefon Hotel

+4 0729 080 686 / +4 021 232 96 66 

Telefon Evenimente 

+4 0786 77 88 00 / +4 021 232 21 28 

Email Restaurant

restaurant@herastrau.ro

Email Hotel

hotel@herastrau.ro

Email Evenimente

info@herastrau.ro

© Copyright Complex HERASTRAU 2022. Creare site Desy.ro