Noutăți

Tendințe pentru nunțile anului 2020

Ce vom vedea cel mai des și ce stiluri vor fi în trend anul viitor, în materie de nunți? Iată câteva tendințe, de la specialiști!

În ultimii ani, mirii optează pentru nunți foarte personale, iar toată lumea își dorește ceva diferit, fie că este vorba despre rochie, catering, stil sau flori.

În topul listei privind tendințele de nuntă sunt petrecerile relaxate, informale, în care toată lumea să se distreze și să se simtă bine.

Așasar, una din tendințele la mare căutare ar fi locația în aer liber. Mirii optează să-și organizeze petrecerea în mijlocul naturii, pe malul parcului și neapărat în localurile cu tradiție, spun reprezentanții Complexului Herăstrău.

O altă tendință care este din ce în ce mai căutată- meniul personalizat. Toate bucatele pentru invitați sunt alese de cupluri împreună cu Chef-ul bucătar, iar servirea se face pe tipul bufet…

Pentru o seară cu adevărat memorabilă, se plănuiește surprinderea invitaților cu momentele artistice de tot felul sau cu o plimbare cu vaporașul pe lac (noi avem inclusă plimbarea cu vaporașul pentru toți invitații, în pachetul cu bonusuri), mai spun reprezentanții Complexului Herăstrău.

În plus, mirii caută pachetele all-inclusive (mâncare, băutură, Dj, fotograf, cazare invitați, “ciorba de potroace”), dar preferă să aibă mână liberă atunci când vine vorba de decorațiuni pentru ca evenimentul să îi reprezinte, în funcție și de tematica aleasă de tinerii care urmează să se căsătorească. Așadar, rămân în tendințe aranjamentele florale autentice, de sezon, cu accente botanice, iar culorile care nu se demodează niciodată, fiind mereu în tendințe, sunt alb, verde și auriu.

În 2020 evenimentele vor fi din ce în ce mai personale, mai informale și de neuitat.

 

 

 

"Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut,
dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă" Maya Angelou

 
 
Șoseaua Nordului, Nr. 7 - 9, sector 1
București, România

Telefon Restaurant

+4 0786 77 88 00 / +4 021 232 21 28

Telefon Hotel

+4 0729 080 686 / +4 021 232 96 66 

Telefon Evenimente 

+4 0786 77 88 00 / +4 021 232 21 28 

Email Restaurant

restaurant@herastrau.ro

Email Hotel

hotel@herastrau.ro

Email Evenimente

info@herastrau.ro

© Copyright Complex HERASTRAU 2022. Creare site Desy.ro