Herăstrău Restaurant

Din 1949

About us

MESE DE POVESTE

          Restaurantul Herăstrău este printre restaurantele cu tradiție din București, se pare una dintre construcțiile arhitectonice atribuite renumitului prof. Octav Doicescu. În jurul anului 1949, încă ne mai călcau pragul cuconițele "cu o botină din cea mai fină", iar mai apoi, "în vremea comuniștilor" se spune că aici ar fi pus țara la cale Gheoghe Gheorgiu Dej și tot aici a cântat cu foc Gică Petrescu "Fetițe dulci ca'n București". Restaurantul care pe vremuri se deschidea la 1 aprilie și se închidea la 1 octombrie, păstrează încă, aerul boem al unui restaurant cu state vechi.

          Străbătând timpurile, în pas cu vremurile, astăzi nu vrem să lăsăm anotimpurile să moară la Restaurant Herăstrău! Fie că "vine toamna iar' ca dup-un psalm aminul" sau "te uită cum ninge decembrie", am dorit să facem din Noul Restaurant Herăstrău motivul pentru care te urci în mașină, traversezi orașul și uiți de "cârciuma din drum".  Suntem gata! Pentru asta, am pus laolaltă suflet, resurse, energie, venim cu bucătari experimentați, un master-șef talentat și ambițios, servicii orientate pe nevoile oaspetelui și un meniu variat și sofisticat cât să ne dorim să ne individualizezi printre marile restaurante ale momentului. Avem pretenția alegerii unor ingrediente de calitate, pentru ca alegerea ta să fie perfectă!

DESCOPERĂ ȘI TU RESTAURANTUL HERĂSTRĂU

Salon Four Season - până la 120 de oaspeți se pot bucura de programul artistic de pe cele două nivele ale sălii.
Salon Shakespeare - poate aduna până la 30 de invitați în fața șemineului
Salon Enescu - unde maxim 20 de oaspeți dispun de o terasă și cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău
Salon Privet! - la masa ovală se pot întâlni doar 12 persoane pentru cele mai discrete întâlniri
Salon Diplomat - o sală cu o capacitate de 120 de persone
Terasa Lake Garden - terasa unde pot urmări programul artistic până la 150 de persoane
Terasa Lake Lounge - terasa de pe pontonul cu climatizare poate găzdui până la 100 de clienți în perioada aprilie - noiembrie
Vaporașul Lăstunul - cu summer open-bar, live-cooking și până la 60 de invitați îți poți petrece cele mai deosebite ocazii în largul lacului Herăstrău.

          Oaspeții noștri beneficiază de locuri de parcare gratuite. În plus, părinții îi pot lăsa pe cei mici să se distreze într-un spațiu de joacă interior, special amenajat pentru aceștia.
          Atmosfera deosebită este completată de preparatele delicioase și muzica bună. De joi până duminică oaspeții restaurantului se pot bucura de muzica live, începând cu orele 17:00.
          De asemenea, restaurantul nostru este Kids Friendly, astfel incat va asteptam alaturi de intreaga familie.

About us
About us

          Poate că bucureșteanul mai vechi ne știe ca un loc dedicat pentru nunți, botezuri, cununii, evenimente corporate, da! Celebram în continuare cele mai frumoase evenimente din viața ta! Ne reinventăm permanent prin frumoase grădini de vară sau, astăzi, îți stă la dispozitie un elegant salon, "Four season", născut din dorința de a duce serviciile de ospitalitate la un alt nivel.

          Însă, noul restaurant Herăstrău nu este doar despre evenimentele cruciale din viața ta, ci este gândit ca o simfonie adusă, în general, bucuriei de a trăi, manifestată în toate formele ei. Un concept integrat, complet nou, în care accentul este pus pe  implinirea celei de-a cincea nevoi relaționale a omului - NEVOIA DE INTIMITATE !

          Așadar, vrei un cadru intim în care să simți natura, să fii tu însuți alături de cațiva prieteni la un pahar de vorbă și un vin vechi din vinoteca noastră, vrei să petreci astă seară în familie sau, pur si simplu, vrei un meeting cu colaboratorii altcumva decât la muncă, sau.. nu știu, spune tu și sună-ne, că merită! Ca orice alt restaurant, îți putem rezerva o masă, un separeu, dar dacă ne-ai ales pe noi, vom fi aproape siguri pentru ce ne suni - una dintre sălile cu personalitate: sala VIP - Shakespeare, Privet !,  Enescu, Le Matin - toate concepute pentru omul cu ștaif din tine.

          Oricare ți-ar fi alegerea și în funcție de disponiblitatea momentului, te invităm să le descoperi șarmul! Venim cu o viziune clasică de amenajare a fiecărui interior în parte, cu preocuparea de a nu lăsa spectacolul unic al anotimpului de afară, pe dinafară, cu atenție la detaliile care fac diferența, bifăm toate standardele de calitate (sisteme de climatizare și iluminat dintre cele mai performante), pentru că felul în care te simți, contează.
          ... Și copiii, ah, copiii! Copiii, chiar și cei care nu au renunțat la pampers încă, sunt bineveniți! Dacă te gândești să mănânci undeva în liniște, lăsă-i în seama noastră, Complex Herăstrău este o opțiune unică. Pentru ei am creat o lume minunată, un loc de joacă frumos și curat - Sala Gaudeamus.
          Iar dacă timpul nu îți permite să vii tu la noi, venim noi la tine! Prin catering, bineînteles, ca orice restaurant care se respectă...

About us

BUN GUST ȘI MULTĂ IMAGINAȚIE ÎN FARFURIA TA

Echipa noastră de bucătari vă propune o experiență gastronomică aparte! Meniul nostru este unul complex, astfel că veți găsi o mulțime de variante dintre care să alegeți. Vă oferim posibilitatea de a încerca antreuri, feluri principale și deserturi tradiționale și internaționale, reinterpretate cu mult bun gust, în bucătăria restaurantului Herăstrău.

          CÂTEVA DINTRE SPECIALITĂȚILE CASEI:
  • Savarină Herăstrău cu carpaccio de pere și pudră de zmeură
  • Platou românesc
  • Carpaccio de somon
  • Taglierini cu fructe de mare
  • Tentacule de caracatiță
  • Calcan cu bisque de creveți
  • Mușchiuleț de porc cu slană de Mangalita, cartofi și cremă de burduf
  • Cotlet de porc iberic
  • Salată de quinoa cu mousse de avocado și cartofi dulci

SALON FOUR SEASONS

SALON SHAKESPEARE

SALON ENESCU

SALON PRIVET!

TERASA LAKE LOUNGE

TERASA LAKE GARDEN

Vaporasul Lastunul

0

Departe de agitația orașului, Complexul Herăstrău își întâmpină oaspeții într-o locație complet modernizată, unde fiecare moment se poate transforma cu ușurință într-o poveste de neuitat.

Te așteptăm!
REZERVĂRI RESTAURANT

"Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut,
dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă" Maya Angelou

 
 
Șoseaua Nordului, Nr. 7 - 9, sector 1
București, România

Telefon Restaurant

+40 786 77 88 00 

Telefon Hotel

+40 766 06 55 60 / +40 21 232 96 66 

Telefon Evenimente 

+40 786 04 24 02

Email Restaurant / Evenimente

restaurant@herastrau.ro

Email Hotel

hotel@herastrau.ro

© Copyright Complex HERASTRAU 2024. Creare site Desy.ro
call
Hotel
call
Restaurant